VÅR HISTORIA

Cards and more startades i mars 2006. Ny teknik och nya beteenden hade skapat en efterfrågan på kvalificerade utskrifter, både vad gällde innehåll och utformning. Tony Garvill hade arbetat i många år i branschen och såg nu möjligheten att använda sina kunskaper och erfarenheter till att erbjuda marknaden riktigt bra utskriftslösningar för plastkort och etiketter.

Affärsidén var framgångsrik och verksamheten expanderade. Tony och hans medarbetare lade ned mycket arbete på att följa den tekniska utvecklingen och bredda nätverket i branschen för att kunna erbjuda en så stor expertkunskap som möjligt.

CARDS AND MORE IDAG

Idag är Cards and more en stabil partner som kan erbjuda ett brett utbud med allt från utskriftstjänster av kort och etiketter till försäljning och service av mjukvara, skrivare och tillbehör för intern produktion. Huvudmarknaden är Sverige men många kunder har internationell verksamhet och då levererar vi även utanför landets gränser.

TRYGGT, LÅNGSIKTIGT OCH HÅLLBART

Vi tar ett stort ansvar för våra leveranser och säljer aldrig något utan att kontrollera att det blev rätt lösning för kunden. Sedan följer vi med på resan och ser till att allt fungerar, ger service, utbildar och erbjuder kompletterande lösningar vid behov. Vi arbetar med sekretess och respekt för våra kunder och deras affärer.

Vi arbetar för att minska påverkan på vår gemensamma miljö genom aktiva val av transporter och effektiva leverantörsinköp.

HELHETSLÖSNING

Cards and more levererar helhetslösningar. Du kan beställa hela kedjan eller de delar du behöver.

Behovsanalys – förstudie – lösningsförslag – kostnadsförslag – beställning och inköp – installation – utbildning – service och support