Liab (lOyalty in a box)

Lojala kunder som kommer tillbaka och handlar mer är grundläggande framgångsfaktorer för alla butiker och serviceverksamheter idag. Forskning visar att ett väl genomfört lojalitetsarbete kan öka försäljningen med 15 procent. Att behålla kundernas engagemang och att stimulera återbesök och köpbeteenden kan dock vara ett tidskrävande arbete – om man inte har rätt verktyg.

Cards and more arbetar med en LiaB vilket är en extremt kostnadseffektiv metod för att påverka dina kunders köpbeteende, öka försäljningen och kundnöjdheten. LiaB sköter i princip sig själv och tar hand om dina kunder medan du arbetar med kärnverksamheten.

Vårt lojalitetssystem LiaB omfattar lösningar för presentkort, lojalitetskort och digitala rabattkuponger. Digitala verktyg som automatiskt kommunicerar med dina kunder. LiaB fungerar oberoende av befintliga system i din verksamhet, så som kundregister och kassasystem, och automatiserar lojalitetsarbetet.

Använd din smartphone

Använd din smartphone till LiaB.

Scan’r appen laddas ned utan kostnad och tillsammans med telefonens kamera kan du läsa presentkort, lojalitetskort och rabattkuponger. Appen kräver en internetuppkoppling.

Scan’r

Scan’r appen finns gratis för Android eller iOS. Appen hanterar bonuspoäng, presentkortsköp och rabattkuponger. Vill du inte använda appen kan man använda en webbläsare tillsammans med en streckkodsläsare för att registrera kort i LiaB.