Hotel EXPRESS

Om företaget

Hotel Express är ett svenskt företag med 20 anställda som bokar hotell till priser som bara är tillgängliga för medlemmar. De allra bästa priserna är bokningsbara dagen innan eller samma dag som ankomst. Betalning sker på hotellet utan mellanhänder. Alla medlemmar har ett medlemskort som används vid bokningen.

Problemet

I början hanterade Hotel Express utskrifterna av medlemskorten själva. Men efter en tid valde Hotel Express att köpa en fullservice-lösning av Cards and more för att istället få koncentrera sig på sin kärnverksamhet.

Peter Kristoffersson, VD på Hotel Express beskriver uppdraget så här. ”Cards and more hjälper oss med den affärskritiska processen att prägla våra medlemskort, samt distribuera välkomstpaket. De har hand om hela kedjan från order till inlämning till posten, inklusive lagerhållning av vårt material.”

Lösningen

Att ta ansvar för leveranserna och vara ett pålitligt stöd för kunderna är viktigt för Cards and more, något som Peter Kristoffersson är nöjd med: ” Snabb respons och hög tillförlitlighet kännetecknar Cards and more. Vi kan helt och fullt lita på att jobbet utförs i tid och utan fel. Dessutom är gänget på Cards and more alltid öppna för nya processer och förslag.”

Cards and more förtrycker kort med Hotel Express karakteristiska profil i guld och svart. Varje vecka skickar sedan Hotel Express datafiler till Cards and more som innehåller uppgifter om kunder som tecknat ett nytt, eller förlängt sitt medlemskap. När datafilerna kommer präglas korten med medlemmens uppgifter. Det präglade kortet förses med guldtipping och sedan skickar Cards and more kortet och en informationsfolder till Hotel Express kunder.

Bestseller PR AB

Om företaget

Många företag har idag begränsat med tid och resurser för att fräscha upp sina medarbetares kunskaper och ingjuta ny inspiration och energi i arbetet. Bestseller PR har anpassat sig till den situationen och skapat en seminarieserie – Hjärntillskott – där kunden serveras de allra bästa kunskaper som finns att tillgå inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och framtidsplanering.

Till sin hjälp har Bestseller PR de främsta nationella och internationella föreläsarna, allt för att förmedla kunskap på ett så effektivt sätt som möjligt.

Bestseller PR har också en Bestspeakers-avdelning som hjälper kunder att få ut det mesta ur ett arrangemang. I sådana uppdrag hjälper Bestseller PR kunderna med deras bokningar, stora som små. Genom att jobba direkt mot föreläsare, talare, artister och moderatorer kan kunderna få snabb service och bra priser.

Problemet

Vid Bestseller PRs seminarier och föreläsningar används plastkort som personliga biljetter.
”Vi har förtryckta plastkort som vi trycker personlig information på när deltagare bokas”, säger Thomas Edman, IT-ansvarig på Bestseller PR. ”Plastkorten får en klämma på baksidan och fungerar sedan som både biljett och snygg namnbricka när våra seminariedeltagare minglar.”

När man använder personaliserade plastkort som biljett vid arrangemang och event är det absolut nödvändigt att alla steg i processen fungerar så att inte korten tar slut eller skrivaren slutar fungera. Thomas Edman tycker att Cards and more gör ett bra jobb: ” Vi är nöjda med vårt samarbete med Cards and more som levererar förtryckta plastkort, krokodilklämmor och färgband till vår skrivare snabbt och till bra priser.”

Lösningen

Cards and more levererar kortskrivare med förbrukningsmaterial, förtryckta kort samt tillbehör.

Kortskrivaren är anpassad efter den utskriftsfrekvens och de utskriftsparametrar som Bestseller PR behöver i sin verksamhet. Cards and more förtrycker snygga plastkort med Bestseller PRs logotype på.

Korten levereras till Bestseller PR som själva printar de personliga uppgifterna allt eftersom deltagare bokas in på aktiviteterna. Korten kan fästas på seminariedeltagarnas kläder genom en praktisk klämma som Cards and more levererar.

Lösningen som Bestseller PR har ger den högsta kvaliteten och det bästa priset samtidigt som det är en snabb och effektiv process för personalisering av kort.