Köpguider

Cards and more har lång erfarenhet av etikett och kortskrivare. Vi kan hjälpa dig med de flesta behov som uppstår för plastkort och etiketter. Här har vi samlat information som hjälper dig att hitta rätt skrivare för dina behov. Behöver du ändå hjälp så finns vi med dig hela vägen till ditt unika plastkort eller etikett. Nedan hittar mer information om de olika typerna av etikettskrivare, bordsskrivare eller industriskrivare. Plastkortskrivare för mindre volymer eller högre säkerhet. Vill du veta mer om vad skrivarna klarar klickar du på ikonen “Läs mer”.

 

KORTSKRIVARE

STANDARD

Standard är små, smidiga och lättanvända kortskrivare som är anpassade för mindre utskriftsvolymer. Standard-sortimentet erbjuder skrivare för enkelsidig utskrift. Mindre urval av färgbandskombinationer och mindre antal utskrivna kort på färgbandet, normalt maximalt 100 YMCKO kort per rulle. Maximalt 25-50 kort att ladda skrivaren med.

PROFESSIONAL

Professional är kraftfulla och mångsidiga kortskrivare för lite större utskriftsvolymer. Med en skrivare i Professional-sortimentet får du dubbelsidig utskrift. Fler optioner till skrivaren. Högre utskriftshastighet. Stort urval av färgband med hög kapacitet från 200 YMCKO kort per rulle. Magasin för 100 kort att ladda skrivaren med.

HIGH PERFORMANCE

High Performance är avancerade kortskrivare för stora utskriftsvolymer, hög säkerhet och avancerade printtekniker. Skrivarna i High Performance -serien erbjuder kortutskrifter som kräver avancerade funktioner och hög säkerhet. Laminering med hologram och tactile funktion.

Läs mer om kortskrivare

ETIKETTSKRIVARE

BORDSSKRIVARE

Bordsskrivare är små kompakta etikettskrivare för mindre volymer av utskrifter i kontorsmiljö. Utskriftsbredd upp till 104 mm. Finns för direkttermo och termotransfer-etiketter. Från 203 dpi upp till 300 dpi upplösning. Etikettrullens kärna är 25 mm i diameter.

INDUSTRI

Industriell etikettskrivare för lite tuffare miljöer och större utskriftsvolymer. Utskriftsbredd upp till 168 mm. Finns för direkttermo och termotransfer etiketter. Från 203 dpi upp till 600 dpi upplösning. Etikettrullens kärna är 76 mm i diameter.

Läs mer om etikettskrivare