Vällkommen till Cards And Mores julkalender 2019, årets julkalender har ett tema som vi valt att kalla “Plastkortstips”.
Hoppas ni finner det lika roligt och lärorikt som vi gör.

Lucka 1

VIP-Kort. Premiera dina bästa kunder med ett snyggt VIP-kort till eventet, nattklubben, limousinservicen eller till din butik. Välj bland flera olika snygga och praktiska funktioner för ett plastkort allt för att förhöja känslan till innehavaren av att vara Very Important Person.

Lucka 2

Passerkort. Använder ni passerkort till företaget, skolan och idrottsföreningen.
Passersystemet ger ett bra skalskydd och med tryckt information på kortet visar det även att den fysiska personen har tillträde till lokalerna.

Lucka 3

Svårt att få på sig golf- eller cykelskorna och saknar et skohorn? Prova med ett plastkort istället var försiktig med ditt American Express Diamond Card om du använder det.

Lucka 4

Namnbricka. Praktiskt, snygg och hållbar namnskylt med ett tryckt plastkort. Bra vid nätverkande och när du glömt bort vad din gamla affärskontakt heter eller vilket företag hen arbetar för.

Lucka 5

Bra Give Away till dina kunder med företagets logotype och budskap. Uppskattad och praktiskt för den som tycker om att resa. Märk upp väskan för att lättare identifiera den på bagagebandet eller om väskan försvinner på flyget så är det enklare att identifiera ägaren.

Lucka 6

Tre överaskningar i en! Nej, det är inget Kinderägg. Ett plastkort i CR80 format med tre mindre brickor som efter print enkelt kan brytas isär i tre delar. Lämplig för att märka upp nyckelbrickor, bilnycklar eller produkter.

Lucka 7

Om du inte vill ha hundöron i din favoritbok och inte har tillgång till ett bokmärke. Ta fram ditt favoritplastkort och använd som bokmärke.

Lucka 8

Dörrstop. Har du en dörr som inte vill vara öppen så mycket som du önskar, prova att vika ett plastkort och stoppa in det som dörrstopp. Fungerar inte på dörrar med dörrstängare.

Lucka 9

Visitkort. Trött på att lämna över ett visitkort i papper med hundöron? Beställ eller printa ditt visitkort i plast och du har ett snyggt kort med QR-kod att lämna till dina affärsbekanta.

Lucka 10

Toaskylt. Nöden har ingen lag. Printa en rolig eller snygg skylt till kontorets dam/herrum.

Lucka 11

Ett stort id-kort för ökad säkerhet vid event, det stora kortet underlättar för vakter och säkerhetspersonal att fysiskt på längre håll identifiera om innehavaren av kortet har access till olika delar av eventet. Vid större konferenser, idrotts och musikevenemang kan kortet även förses med RFID-chip för access till hissar, liftar, vändkors och lokaler med passersystem

Lucka 12

Alla som använder en truck på sitt arbete måste genomföra en truckutbildning. Kombinera Truckbeviset med ett RFID-chip för att kunna användas i ex I_site som är ett system där man kontaktlöst känner av om föraren av trucken har rätt kompetens för att framföra just denna typen av truck.

Lucka 13

På resa eller utflykt och du saknar bestick till hämtmaten, vik ett plastkort på mitten och använd som en sked. Rekommenderas att tvätta av kortet innan användning.

Lucka 14

Trött på att dina spelkort får hundöron och slits? Gör din kortlek av plastkort så håller dom bättre, du då kan även variera färgerna för att göra dom snyggare.

Lucka 15

Skall du dela med dig av din frukt eller annan måltid och saknar kniv? Använd något av dina plastkort, så kan du enkelt dela med dig. Tvätta kortet innan och efter!

Lucka 16

Behöver du mäta eller dra raka streck? Ett plastkort kan uppfylla båda dessa kraven. Smidigt, tydligt och snabbt!

Lucka 17

Precis flyttat hemifrån och äger ingen smörkniv? Använd något av dina plastkort. Vi rekommenderar dock att du tvättar det innan och efter användning.

Lucka 18

Ett av dom mest använda plastkorten, nämligen körkorten. Utan ett körkort får du inte köra bil, så naturligtvis är detta plastkort bra att ha. Förutom att göra riktiga körkort, kan man göra “filmkörkort” alltså körkort som används på film, som t.ex det på bilden som använts för “100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann”.

Lucka 19

Marknadsför din butik eller produkter med ett snyggt och praktiskt presentkort. Kortet gör det enkelt för dina kunder att ge bort plast pengar i födelsedagspresent eller julklapp till sina nära och kära.

Lucka 20

Vill du minska Swishandet till barnen i familjen. Köp ett badkort till ungarna så att dom kan bada när och hur ofta dom önskar.

Lucka 21

Mörkt och kallt en vintermorgon och du hittar inte isskrapan i bilen. Använd ditt plastkort för att se bättre ut genom rutan.