Upptäck alla våra produkter

 

Hotel Express

Cards and more hjälper oss med den affärskritiska processen att prägla och distribuera våra medlemskort i ett välkomstpaket. De har hand om hela kedjan från order till inlämning till posten, inklusive lagerhållning av vårt material.” – Peter Kristoffersson, VD, Hotel Express

Bestseller

CAM (Cards and more) levererar kortskrivaren som är anpassad efter utskriftsfrekvensen som BPR (Bestseller PR) behöver i sin verksamhet. CAM förtrycker snygga plastkort med BPR logotype på som dom sedan printar själva på.

 

Vi på Cards and more är experter på kvalificerade utskriftslösningar. Från passerkort, legitimationskort och medlemskort till transportetiketter och produktetiketter – vad du än behöver så löser vi det på ett smart och effektivt sätt. Vi levererar färdigtryckta plastkort och etiketter eller de bästa skrivarna och tillbehören.

Vår drivkraft är att lösa kundernas problem, att bidra med det vi är experter på och få det att bli optimalt för kunden – bortanför hans eller hennes förväntningar.

Egentligen arbetar Cards and more med förflyttning. Med vår hjälp tar man sig in och ut, framåt i kön, från en plats till en annan. Vi öppnar dörrar både fysiskt och symboliskt. Välkommen in du med!

Tony Garvill